Voor reizen van en naar Schiphol

Voor een project op de Hogeschool van Amsterdam heb ik een website ontwikkelt voor zowel mobiel als desktop rondom het verkrijgen van assistentie op de luchthaven. Hiervoor heb ik twee API’s als uitgangspunt genomen. Deze zijn verderop bij de oplevering te vinden.

Met de website kan een gebruiker makkelijk en snel luchthaven-informatie ophalen aan de hand van de geboekte vlucht. Zo kan de gebruiker op meerdere manieren contact opnemen met de luchthavens voor het aanvragen van assistentie. Voor de luchthaven Schiphol kan de assistentie zelfs direct online geboekt worden.

customer journey

nationaal
holocaust
museum

Dit museum opent in 2023 haar deuren en heeft de HvA gevraagd om een activatie te bedenken en te ontwerpen rondom het thema Westerbork.

2022

ISGA

De ISGA is een gids speciaal ontwikkelt voor buitenlandse studenten op de Hogeschool van Amsterdam. Deze heb ik aangevuld met een mobiele versie door insights uit interviews om te zetten in waardevolle content en een passend design.

2019

boneco

Een app waar je op een simpele manier je bonnetjes kan scannen en beheren. De app bevat koppelingen met winkels, wat het mogelijk maakt om de bon direct in de app te ontvangen vanuit de kassa.

2021

Truck Finder

Een app volledig ontworpen rondom informatiearchitectuur. Alles draait om het huren en verhuren van (non-)foodtrucks voor op bijvoorbeeld een festival.

2020

Hokkie

Een app voor hockey-spelers om pijnpunten door te geven aan een therapeut, een trainingsschema bij te houden en uiteindelijk het herstelproces te verbeteren.

2020

Wat is mijn plan vandaag?

De songtekst van het nummer “Wat is mijn plan vandaag?” van Wende omgezet in een visuele uitvoering.

2021

Coffee
company

De Coffeecompany staat bekend als een geweldige plek om samen te kunnen werken. Om dit nog aangenamer te maken heeft MyCuppa (fictief ontwerpbureau) een aantal concepten bedacht en uitgewerkt die zullen bijdragen aan een geweldige gastenervaring.

2020