soehani

Make. Design. Work.

Ik ben een student, designer, maar vooral iemand die met je meedenkt. Momenteel ga ik de afstuurdeerfase in van de opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam.

Recent werk.

nationaal holocaust museum

Dit museum opent in 2023 haar deuren en heeft de HvA gevraagd om een activatie te bedenken en te ontwerpen rondom het thema Westerbork.

AirAssist

Een website voor zowel mobiel als desktop rondom het verkrijgen van assistentie op de luchthaven. Hiervoor heb ik twee API’s als uitgangspunt genomen voor het design.

ISGA

De ISGA is een gids speciaal ontwikkelt voor buitenlandse studenten op de Hogeschool van Amsterdam. Deze heb ik aangevuld met een mobiele versie door insights uit interviews om te zetten in waardevolle content en een passend design.

boneco

Een app waar je op een simpele manier je bonnetjes kan scannen en beheren. De app bevat koppelingen met winkels, wat het mogelijk maakt om de bon direct in de app te ontvangen vanuit de kassa.

TruckFinder

Een app volledig ontworpen rondom informatiearchitectuur. Alles draait om het huren en verhuren van (non-)foodtrucks voor op bijvoorbeeld een festival.

Hokkie

Een app voor hockey-spelers om pijnpunten door te geven aan een therapeut, een trainingsschema bij te houden en uiteindelijk het herstelproces te verbeteren.

Wat is mijn plan vandaag?

De songtekst van het nummer “Wat is mijn plan vandaag?” van Wende omgezet in een visuele uitvoering.

CoffeeCompany

De Coffeecompany staat bekend als een geweldige plek om samen te kunnen werken. Om dit nog aangenamer te maken heeft MyCuppa (fictief ontwerpbureau) een aantal concepten bedacht en uitgewerkt die zullen bijdragen aan een geweldige gastenervaring.

Fest

Een herontwerp-aanbeveling voor café Fest. Het ontwerp focust zich enkel op de content en staat compleet in het teken van de gebruiker en zijn interactie op de website.

kpn

Een volledig opnieuw opgebouwde mobiele versie van de website van KPN in nette vanilla HTML, CSS en Javascript voor het vak Front End Development.